image

Kwaliteit, veiligheid en milieu

Genieten van de natuur met oog voor de toekomst

Wat zijn de ingrediënten van de perfecte vakantie? Een comfortabele accommodatie, zon, veel buiten zijn en een adembenemende omgeving. Of u nu vakantie viert aan de kust, in een bosrijke omgeving, op de hei of in een oer-Nederlands polderlandschap: de natuur speelt een belangrijke rol bij uw vakantiegevoel. Daarom doen wij graag iets terug voor de natuur en zijn wij gecertificeerd met Green Key Goud.

Onlangs is er geïnvesteerd in zonnepanelen en hiermee is de zeven hectare grote camping energie neutraal. Wat heel mooi aansluit bij de visie en strategie van ons bedrijf.

Onze kernwaarden: duurzaamheid, innovatie en kwaliteit
  • Greenkey

Greenkey keurmerk Goud

Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Aan dit keurmerk kunt u zien dat wij er alles aan doen om de druk van onze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Daarmee gaan we net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Het certificaat kent drie niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer milieumaatregelen een recreatiebedrijf heeft ingevoerd, hoe hoger het 'milieuvriendelijke' niveau. Wij kunnen met trots melden dat wij in het bezit zijn van de gouden Green Key.

  • Blauwe vlag

De Blauwe Vlag, milieuonderscheiding voor de stranden van Ouddorp

De Blauwe Vlag is een internationale milieuonderscheiding. Die jaarlijks wordt toegekend aan stranden en jachthavens die aan de campagne deelnemen en aangetoond hebben schoon en veilig te zijn.

Het doel van het Blauwe Vlag Programma is om overheden, ondernemers en recreanten blijvend te betrekken bij de zorg voor schoon en veilig water, mooie natuur en een gezond milieu. Het mogen voeren van een Blauwe Vlag is een erkenning voor de inspanningen die de strandgemeente of jachthavenbeheerder op dit gebied heeft geleverd.

Fam. Van der Vlugt | Eendrachtsdijk 10 | 3251 AG Stellendam | T +31 (0)187 491 281 | E info@vlugtheuvel.nl

© De Vlugtheuvel | Privacybeleid | Website: NDRK