. . .
Boek nu
<h3>Praktische informatie</h3> Faciliteiten

Praktische informatie

Faciliteiten

Met enige trots kunnen we vertellen dat onze camping beoordeeld is met een Green Key Gold en een Zoover Award Gold. Dit is onder meer te danken aan de mooie comfort plaatsen omgeven door de ruime bosschage en de luxe sanitaire voorziening.

Bekijk Plattegrond

Kampeer- en camper­plaatsen

Onze kampeerplaatsen zijn zeer ruim opgezette (250 m² - 300 m²) comfortplaatsen. De plaatsen hebben allemaal een 16 amp. elektriciteitsaansluiting, een watervoorziening en rioolafvoer.

Camperplaatsen hebben we in 3 varianten. Het camperplein is voorzien van volledige verharding en een stroomaansluiting. De luxere camperplaatsen liggen meer op de camping en zijn deels voorzien van een verharding en deels gras. Ook deze zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting. Enkele kampeerplaatsen op de camping zijn ook geschikt gemaakt voor campers, deze zijn voorzien van 16 amp. elektriciteitsaansluiting, een watervoorziening en rioolafvoer.

Voor de campers is er een servicestation beschikbaar. Hier kan het water getankt en geloosd worden.

Voorzieningen op de camping

  • Receptie is tijdens het seizoen 7 dagen per week geopend.
  • Op de camping is o.a. een verwarmde sanitaire voorziening met speciale aankleedruimte voor baby's. Een wasmachine en droger zijn aanwezig, muntjes hiervoor zijn verkrijgbaar bij de receptie.
  • Honden zijn welkom op onze camping, maar wel aangelijnd en maximaal 2 per kampeerplaats.
  • Aan enig vertier is ook gedacht. Gooi een balletje op de jeu de boules banen en laat de kinderen klimmen en klauteren in de speeltuin.
  • Ook het huren van skelters en e-bikes behoort tot de mogelijkheden.
  • Liever op pad met een stoere Landrover? Meer informatie via de receptie verkrijgbaar.

© 2024 Landschapscamping De Vlugtheuvel | Ontwerp & Realisatie: NDRK & Peacock websites