. . .
Boek nu
<h3>Onze kijk op</h3> Duurzaamheid en kwaliteit

Onze kijk op

Duurzaamheid en kwaliteit

Wat zijn de ingrediënten van de perfecte vakantie? Een comfortabele accommodatie, zon, veel buiten zijn en een adembenemende omgeving. Of u nu vakantie viert aan de kust, in een bosrijke omgeving, op de hei of in een oer-Nederlands polderlandschap: de natuur speelt een belangrijke rol bij uw vakantiegevoel. Daarom doen wij graag iets terug voor de natuur en zijn wij gecertificeerd met Green key Goud.

Onze Kernwaarden

duurzaamheid, innovatie, kwaliteit en zorgeloos genieten.

Green key keurmerk Goud

Green key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Aan dit keurmerk kun je zien dat wij er alles aan doen om de druk van onze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Daarmee gaan we net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

De Blauwe Vlag, milieuonderscheiding voor de stranden van Ouddorp

De Blauwe Vlag is een internationale milieuonderscheiding. Die jaarlijks wordt toegekend aan stranden en jachthavens die aan de campagne deelnemen en aangetoond hebben schoon en veilig te zijn. Het doel van het Blauwe Vlag Programma is om overheden, ondernemers en recreanten blijvend te betrekken bij de zorg voor schoon en veilig water, mooie natuur en een gezond milieu. Het mogen voeren van een Blauwe Vlag is een erkenning voor de inspanningen die de strandgemeente of jachthavenbeheerder op dit gebied heeft geleverd.

© 2024 Landschapscamping De Vlugtheuvel | Ontwerp & Realisatie: NDRK & Peacock websites